Nieuwsbrief

facebook

Dineren op Fort Altena vanaf 15 personen
 
Op Fort Altena beschikken we over diverse prachtige ruimtes voor gezelige diners en
buffetten. Onderstaand vindt u een richtlijn voor onze menu's voor de kleinere groepen,
d.w.z. van 15 tot +/- 25 personen. 
 
 
 
 
 
 
  
 Menu's, zowel drie- als vier-gangen wisselen steeds, afhankelijk van het seizoen
 

 

 

 

 

 

 

 
 
Menu voor kleinere peletons (vanaf 15 personen)
 
 
 
Dit menu is speciaal bedoeld voor de kleinere peletons. U kunt gezellig aan
tafel blijven zitten en de gerechten worden opgediend in ouderwetse pannen
en ovenschalen. Lekker opscheppen en genieten.
 
 
Hoe werkt het? U maakt zelf vooraf een keuze uit de gerechten die u op tafel
wilt zien. Daarbij kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om voor de helft van uw
gezelschap het ene hoofdgerecht te kiezen en voor de andere helft het andere
hoofdgerecht. De keuze is aan u!
 
 
Allereerst krijgt u een heerlijk pannetje soep van het seizoen, geserveerd
met lekker brood met verschillende smeerseltjes
 
 

Daarna zullen we de volgende items op tafel zetten;

 

*Tongrolletjes gevuld met zalm, verse pasta en saus van groene kruiden

*Parelhoen met braadjus afgeblust met witte port en honing vn Landgoed Clootwijck  

*Varkenshaasoesters omwikkeld met spek, een zachte paprikasaus en lente-ui

 

Frisse salade van groene asperges, verse tomaat, uienringen en ei-kruim

Gemengde seizoensgroenten en gestoofde witlof met kaas

Aardappeltjes met knoflook uit de oven

Oma's verse friet

 
 
 
€ 25,75 p.p.
 
Eventueel als vegetarisch gerecht: gevulde pasta (ricotta/spinazie) met pestosaus