Nieuwsbrief

facebook

Recreatieve arrangementen

 

“Proeven op fort Altena”

U wordt in één van de sfeervolle ruimtes ontvangen met koffie/thee en 'kruit'koek. Vervolgens 'proeft' u Fort Altena in een rondleiding langs de verschillende onderdelen van het fort. Daarbij ontdekt u de verschillende functies van terrein en gebouwen waaronder die van de unieke flankremise D. De rondleiding eindigt vlakbij de waterwinkel in het torenfort alwaar u bij de waterproeverij winkel 13daadwerkelijk smaakverschil zult proeven!

Tijdsduur:

 ± 2,5 uur

Minimum aantal personen:

10

Prijs:

€ 14,50 per persoon

 

"Fietsen met Fort Altena”

U wordt in één van de sfeervolle ruimtes ontvangen met koffie/thee en 'kruit'koek. Vervolgens stapt u op de fiets met een rijkelijk gevuld randsel als rantsoen: een lunch voor twee personen in een originele legerpukkel (met ondermeer een fles met water, melk of sap, sandwiches met boerenkaas, pannenkoeken met confituur, italiaanse bol of meergranen bol gezond belegd en fruit).

U fietst een door Fort Altena uitgezette fietstocht langs de wipmolens en monumentale boerderijen. Een afstapje bij de Klompenmakerij is zeker de moeite waard! Ook kasteel Dussen, de Papsluis en Fort Bakkerskil worden in deze tocht niet overgeslagen. De fietstocht eindigt vlakbij de waterwinkel in het torenfort alwaar u bij de waterproeverij daadwerkelijk smaakverschil zult proeven!

Afstand:

Duur:

 ± 30 km

 halve dag

Minimum aantal personen:

10

Prijs:

Excl. huur fiets

€ 17,50 per persoon

€ 8,50 per dag

 
 

"Kanoen met Fort Altena”

U wordt in één van de sfeervolle ruimtes ontvangen met koffie/thee en 'kruit'koek. Vervolgens start uw kanotocht. U krijgt een rijkelijk gevuld randsel mee als rantsoen: een lunch voor twee personen in een originele legerpukkel (met ondermeer een fles met water, melk of sap, sandwiches met boerenkaas, pannenkoeken met confituur, italiaanse bol of meergranen bol gezond belegd en fruit).

Vanaf de steiger van Fort Altena vertrekt u in een 3 persoons kano. U kunt een rondje varen via Almkerk zodat u uiteindelijk weer terug komt op het fort. 

Na deze enerverende tocht sluit u de dag af in de waterwinkel in het torenfort alwaar u bij de waterproeverij daadwerkelijk smaakverschil zult proeven!

Afstand:

Duur:

 ± 8 km

dagje

Minimum aantal personen:

10 

Prijs:

€ 25,- per persoon

 
Alle arrangementen zijn op basis van reservering.